Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
    Това е правилната сонда.
    Да, точно тази трябва да сложи! И да не прави компромиси

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Е заради такива като вас Алфа има лошо име. И скапаните ни пътища. Пишат, колкото да напишат нещо
      Само дето не разбрах кой от колегите по-горе е казал да слага универсална сонда. Дадоха каталожен номер на момчето без никой да споменава, че има други по-евтини варианти.
      Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
      GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Да, точно тази трябва да сложи! И да не прави компромиси
        Няма ли бан за теб бе, чукча?

Една камара глупости изписа а всичко щеше да е точно, ако просто не се беше обаждал.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Задух ... какво да ти кажа. Моля модераторите да не трият глупостите му,да го видят хората какъв е ЗАДУХ ...

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
            Само дето не разбрах кой от колегите по-горе е казал да слага универсална сонда. Дадоха каталожен номер на момчето без никой да споменава, че има други по-евтини варианти.
            В магазините го казват

Comment

• Именно затова питам тук за каталожен номер, за да знам какво да взема.
              @ecotronic благодаря!
              Сондата с МЕС ми дава стойности м/у 0.2х и 0.3х V, но за да съм сигурен оставих колата в сервиз, за второ мнение. Да се надявам, че докрая на деня ще ми потвърдят дали тя е виновника.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
              Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                Именно затова питам тук за каталожен номер, за да знам какво да взема.
                @ecotronic благодаря!
                Сондата дава стойности м/у 0.2х и 0.3х, но за да съм сигурен оставих колата в сервиз, за второ мнение. Да се надявам, че докрая на деня ще ми потвърдят дали тя е виновника.

Ако тези стойности са при загряла сонда, най-вероятно е за смяна.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да при загряла сонда са, след 30мин. градско шофиране.

Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Сега ми остана малко време да напиша. Сондата, посочена от философа, е точно тази, която колегата трябва да купи. Проблемът е, че тя е скъпа, не винаги я имат и обикновено искат поръчка да се направи (от опит). И поради тази причина те предлагат универсалната - имат я, по-евтина е. Ама тя не върши добре работа.
                    Е, надявам се сега поне някой да ме е разбрал

Comment

Сега ми остана малко време да напиша. Сондата, посочена от философа, е точно тази, която колегата трябва да купи. Проблемът е, че тя е скъпа, не винаги я имат и обикновено искат поръчка да се направи (от опит). И поради тази причина те предлагат универсалната - имат я, по-евтина е. Ама тя не върши добре работа.
                      Да, обаче се изказа доста остро - "заради такива като вас Алфата има лоша слава в България". А после каза и това:

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      В магазините го казват
                      Не разбрах ecotronic и zlobich каква вина имат за това, че магазинерите обичат да набутват клиентите си само и само да им вземат парите.
                      Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
                      GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
                        Да, обаче се изказа доста остро - "заради такива като вас Алфата има лоша слава в България". А после каза и това:

Не разбрах ecotronic и zlobich каква вина имат за това, че магазинерите обичат да набутват клиентите си само и само да им вземат парите.
                        Ами накратко нищо не си разбрал

Comment

Сега ми остана малко време да напиша. Сондата, посочена от философа, е точно тази, която колегата трябва да купи. Проблемът е, че тя е скъпа, не винаги я имат и обикновено искат поръчка да се направи (от опит). И поради тази причина те предлагат универсалната - имат я, по-евтина е. Ама тя не върши добре работа.
                          120лв. ако са много, то значи човека не е за Алфа. И тази сонда се намира под път и над път.
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                            120лв. ако са много, то значи човека не е за Алфа. И тази сонда се намира под път и над път.
                            Щом е 120лв. му кажи откъде да си я вземе за тези пари

Comment

А колко по-лесно щеше да бъде ако просто беше казал, че си сгрешил цитата, като целта ти е било заяждане, което ти е направило лоша услуга в случая.
                              Пробвай някой път. Не боли. Обещавам.

п.п. Между другото това за центробежната сила сега го видях и много ми хареса.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                                п.п. Между другото това за центробежната сила сега го видях и много ми хареса.
                                Това е една сила, която се среща само по Чукотка и е известна на малък брой физици.

И сега чакаме някой от тях да се появи във форума за да ни я разясни

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X